ТОП 5 книжок літа 2023

Літо, яке залишило безліч незабутніх спогадів, мрій та надії, також подарувало нам неймовірні літературні подорожі у різні емоційні світи. Ми торкалися кохання, впізнавали себе в героях, переживала з ними горе й радість, підтримували чи обурливо сперечались. Мов через прозору вітрину магазину, дивилися на життя вигаданих героїв, співпереживали та вірили їм. Цей період був насичений неймовірними історіями, які завоювали наші серця. З найглибшою радістю хочемо поділитися з вами підсумками літніх топ продажів у нашій інтернет-книгарні жіночої літератури.

🥇 Книжка "Плахта" від Ірини Говорухи безперечно зайняла перше місце. Її слова переплелися в неперевершену мозаїку емоцій, розкриваючи нам глибини та таємниці людської долі у надзвичайно складний час для кожного українця. Розповіді про побачене та пережите мешканцями Чернігова, Бучі, Гостомеля, Ірпеня, Бородянки, сіл Київської та Чернігівської областей, історії мешканців Донецької та Луганської областей, спогади херсонців, одеситів, жителів Миколаєва, Мелітополя, Очакова, Харкова, Ізюма назавжди вкоренилися у нашому серці та ніколи його не покинуть.

🥈 На другому місці розташувалася книжка "Босоніж на оливі" від Таїс Золотковської. Ця історія зачаровує своєю внутрішньою красою, поморочить коханням, переносить нас у світ важливих роздумів. Головна героїня Анна та її історія життя обов'язково залишить ніжний спомин у вашій душі.

🥉 На третьому місці зустрічаємо літературно-кулінарний шедевр "Чому французи не гладшають" від надзвичайно оптимістичного Андрія Альохіна. Світ французької кухні змальований до тонкощів, мов на долоні. Ця яскрава книжка – справжнє джерело гумору та натхнення, тепла та затишку, любові та смаку!

💫 На четвертому місці мелодрама "Майже остання любов" від Ірини Говорухи. Її розповідь ніжно торкається душі, залишаючи по собі незабутні сліди. Герої почали вже гру, замаскувавши все, окрім своїх почуттів.

⚡️ А завершує нашу п'ятірку збірка "Казки для майже дорослих дівчаток" від Ольги Александрової. Ця книжка – справжній скарб, який розповідає нам про неймовірний світ фантазії та мрій. Сім неймовірно чарівних історій обрали ті, хто вірить у любов, живе надією та точно знає, що добро завжди перемагає зло.

Дякуємо вам, що подорожуєте разом з нами крізь сторінки цих надзвичайних творів. Ваша підтримка дарує життя словам та збагачує нас новими емоціями. Нехай ці книжки залишаться в серцях кожного з вас, надихаючи на подальші літературні відкриття.

З найкращими побажаннями,

Woman In Book!